Първоначално публикувано от shosha
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как трябва да се форсира 2.0 ТС
Collapse
X
-
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от shosha Покажи съобщениепри мен има същотото спъване. ходих на диагностика на двигатела и показа че ламбдсондата ми си е заминала и има логика в това предполагам всички знаем за какво служи този датчик. и скоро ще си копувам тази чудесия която струва 120лв. и ще си покаже дали има разликаАlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Аз имах такъв проблем,който се оказа,че е от потенциометъра на газта,който с една адаптация се оправя,но може и да е от дебитомера.Откачи го,докато е запалена и обърни внимание дали има голяма промяна в работата на двигателя.Un Amore Grande!
Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж.)
http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30
Comment
-
Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщениеАз имах такъв проблем,който се оказа,че е от потенциометъра на газта,който с една адаптация се оправя,но може и да е от дебитомера.Откачи го,докато е запалена и обърни внимание дали има голяма промяна в работата на двигателя.
на един приятел направо откача когато откачи бухсата,при мене нрма разлика а на диагностика показва че си е тръгнал дебитомераsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщениеАз имах такъв проблем,който се оказа,че е от потенциометъра на газта,който с една адаптация се оправя,но може и да е от дебитомера.Откачи го,докато е запалена и обърни внимание дали има голяма промяна в работата на двигателя.
а дебитомера е най диобре да се замери в движения и става ясно каква ще е съдбата му.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Значи горе доло нормално и с качването на температурата трябва да се нормализира.
Сега друго да ви питам. Понеже и в двете гледани не можах да стигна до движение (за едната нямаше смисъл, а другата и се счупи ключа) и нямам търпение как вървят тези 155к.с. Значи с много големи очаквания съм, смисъл очаквам да върви много и циганските 318ки както и 320Д да не са и проблем. Не че ще се дърпам с нея, но просто съм мн любопитен дали няма да остана с прекалено високи очаквания
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеЗначи горе доло нормално и с качването на температурата трябва да се нормализира.
Сега друго да ви питам. Понеже и в двете гледани не можах да стигна до движение (за едната нямаше смисъл, а другата и се счупи ключа) и нямам търпение как вървят тези 155к.с. Значи с много големи очаквания съм, смисъл очаквам да върви много и циганските 318ки както и 320Д да не са и проблем. Не че ще се дърпам с нея, но просто съм мн любопитен дали няма да остана с прекалено високи очаквания
С чипа ще прескачаш и 320ис дето уж е 163 коня. Ако си добро ЗКУ де!
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение318 и 320 бензинките ще ги правиш да си хапят ушите. Дизелите пък изобщо да не се пускаш с тях. 525 tds е като спрял. Аз със 1.8 ги прескачам. Смятай с 2.0 и един чип просто ще са ти точка в огледалото. Задължително чип на тоя мотор, за да не се чупиС чипа ще прескачаш и 320ис дето уж е 163 коня. Ако си добро ЗКУ де!
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеМи да ти кажа мислил съм за чип, ама според мен повече поразии ще вкара отколкото дивидентиDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
[quote=ancho;439308]Значи горе доло нормално и с качването на температурата трябва да се нормализира.
При мене е точно така нищо че съм с дизел.Първите 5-6минути след като я запаля студена двигателя е много тромав и ускорението е на-половина от нормалното.Сега това изчезна след като температурите се повишиха.И при старите ми коли се наблюдаваше същото нещоALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНапротив! Прочети малко за чип тунинга.
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеЕми най малкото заради ускореното износване на двигателя според мен не си заслужава да се прави. Още повече че е кола 2ра ръка и не е ясно на какви километри е, и аз доълнително да я съсипвам-няма смисъл
Ако ти е тежък крака с чип или без ускореното износване тие в кърпа вързано!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеУскорено износване? Няма такова нещо. Просто прочети най-добре какво прави чип тунинга.
Ако ти е тежък крака с чип или без ускореното износване тие в кърпа вързано!) че зашочва и да погорва здраво. Иначе какви стойности достига при чип-а и дали 300кинта вършат работа ?
Comment
-
В раздел продава има обява за чит тунинги, особено важно е чипа да ти е качествен, много зависи кой го слага и т.н., ако си решил във форума има кадърни хора.
Едно от следствията е по бързото износване на съединителя, с около 20% казват спецовете, твърди се, че няма други последствия, но ако колата ти е в ред.Last edited by fred; d.m.y г., 16:27.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеДалеч от тежък е, дори смятам като ми мине мерака да си я карам спокойничко (нека да я взема все пак де) че зашочва и да погорва здраво. Иначе какви стойности достига при чип-а и дали 300кинта вършат работа ?
Comment
Comment